Ознака: клинички

(ГАЛЕРИЈА) Кој го чисти Клиничкиот центар, комунална хигиена сигурно не, службата за заеднички работи само наплаќа не работи, што правиме со сметот на клинички г-не Филипче?

Реална слика од скопските клиники – Човек се онесвести, а медицинско лице си зборува на мобилен и не го ни погледна!

Здравство 5 години ago

Актерите правеа ревизија дали комуналците го собрале целото ѓубре од Клинички

Здравство 5 години ago

Ѓубрето на Клинички топ тема и главен проблем во државата – Шилегов и Филипче наводно бараат решение но не се координирани со ДУИ!

Здравство 5 години ago

Додека здравствените власти да се договорат кој да го чисти Клинички актерите за утре најавија акција за доброволно собирање на сметот!

Здравство 5 години ago

МЗ излажа дека Клинички вчера ќе се чисти – Никој не побарал помош од Комунална хигиена

Здравство 5 години ago

(ВИДЕО+ Галерија) Клиничкиот центар затрупан во отпад, смет и ЃУБРЕ за само една седмица. Филипче си шупоти, Шилегов си цврцнува, тендер нема, пациентите и болните повеќе изложени наместо заштитени!

Здравство 5 години ago

По бурните реакции на граѓаните и медицинскиот кадар МЗ се пофали дека го исчистиле Клинички – Зарем е ова за фалење или треба да им биде обврска?

Здравство 5 години ago

Клинички затрупан со ѓубре – Граѓаните велат дека никогаш вака не било валкано

Здравство 5 години ago

Наместо да почне да го гради новиот Клинички, Филипче распиша конкурс за нова градска болница во Аеродром.