Ознака: клиника за онкологија

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Правна помош за медицинските сестри кои се соочуваат со мобинг

Клиниката за Онкологија предупредува дека државата догодина мора да обезбеди повеќе пари за терапија на пацинетите

Здравство 4 недели ago

Меџити: Акцелераторот ќе проработи за три месеци, а КАТО-систем во јуни

Здравство 1 месец ago

Мизрахи: Малверзациите во рамки на клиниката за Онкологија укажуваат на политички карцином на здравствениот систем

Здравство 2 месеци ago

Државниот ревизор посочи дека во држава има медицинска опрема која е набавена, а не се употребува

Здравство 2 месеци ago

Стојаноски: На Клиниката за Онкологија има организиран систем кој служи на криминални активности за препродавање на лекови

Здравство 2 месеци ago

Мизрахи: Ревизорскиот извештај за Онкологија има низа неправилности во работата на Клиниката

Здравство 2 месеци ago

Спасовски: За околу седум лица од Клиниката за Онкологија се водат финансиски истраги

Здравство 6 месеци ago

Неопходната терапија на Клиниката за Онкологија засега е обезбедена

Здравство 1 година ago

Две Универзитетски клиники денес добија нови директори