Ознака: клиника

Контрадикторна е власта за тоа дали дел од државните болници ќе добијат клуч на врата

Амбулантите на Хематологија од први август во Кожно – Причина реновирање на постоечките!

Здравство 5 години ago

Трите деца со дијабет хоспитализирани на Клиниката за детски болести, лекарите сега се крстат во Бога

Здравство 5 години ago

Молк од истражните органи за тоа кој ѕверски го претепа 14-месечно бебе

Здравство 5 години ago

Дворот на Клиничкиот центар и понатаму е депонија

Здравство 5 години ago

Клинички повторно тоне во ѓубре, надлежните ги нема, болните се трујат во смрдеа

Здравство 5 години ago

Татко на новороденче го истепал обезбедувањето на скопска гинекологија

Здравство 5 години ago

Невенчан сопруг на медицинска сестра “дивеел” на Клинички и влетал во ординацијата додека таа укажувала помош на пациент

Здравство 5 години ago

Несродна трансплантација на матични хематопоетски клетки од деенска и на Клиниката за Хематологија!

Здравство 5 години ago

Загрижувачки е намален бројот на медицински сестри – Овој кадар недостига во сите болници и клиники низ Македонија