Ознака: клиники

Во ЈУ за зеднички служби при Клиниките, доцни платата за месец мај, а за јуни е доведена под прашалник

Дедо бил ограбен на скопските клиники – Непознато лице го измамило дека ќе му договори снимање на радиологија и од картичката му извадил 18.000 денари

Здравство 5 години ago

Филипче го остави Клинички да тоне во ѓубре, граѓаните згрозени од грдата слика на најголемиот здравствен објект во земјата!

Здравство 5 години ago

Откако ДУИ ги закочи реформите за спас на своите кадри, Филипче прави проценка за укинување на економските директори

Здравство 5 години ago

Вработена на скопските клиники била физички нападната од нејзин колега

Здравство, Социјала 5 години ago

Татко си го бара синот кој исчезнал од скопските клиники

Здравство 5 години ago

Филипче ќе го решава случајот со 12 годишната Анастасија – Девојчето ќе го оперираат на Детска хирургија!

Здравство 5 години ago

Поради политички пазарења во владината коалиција не се укинуваат економските директори на дел од Клиниките

Здравство 5 години ago

Шкодране Дардишта “натрупала” долгови во Службата за заеднички работи, нема кој да го чисти ѓубрето во Клиничкиот центар!

Здравство 5 години ago

Министерството за здравство најлошо оценето од граѓаните – Со часови чекаат за преглед и здравствена услуга, а Филипче наместо да понуди решение повика на трпение!