Ознака: комарци

Др.Даниловски: Авиодезинсекцијата треба да се укине, зошто ги уништува само комарците во воздухот, а не и ларвите

Неколку совети како да си ја олесните маката по каснување од комарци

Животен стил 2 години ago

Природни начини како да се справите со „нападот“ на комарците во лето

Животен стил 3 години ago

Трикови за полесно ублажување на чешањето предизвикано од убод на комарец

Мое здравје 5 години ago

Босилекот ги брка комарците, а ја намалува и напнатоста!

Мое здравје 5 години ago

Избркајте ги комарците од вашиот дом со овие едноставни билки

Здравство 5 години ago

Западнонилска треска на граница кон Македонија – 11 лица заболени

Здравство 5 години ago

Наезда на комарци – Град Скопје доцни со прскањето, уште правеле испитувања

Животен стил 5 години ago

Овие билки со сигурност ќе ги избркаат комарците од вашиот дом

Здравство 5 години ago

Доцнењето на аерозапрашувањето ги наполни амбулантите, градските власти чекаат подобрување на времето