Ознака: комисија

Се уште мистерија смртта на родилката Динева од Гевгелија – На Филипче му текна денес да формира Комисија, но не ја посетил гевгелиската болница!

Три недели јавноста чека одговор од што почина родилката во Клиничката болница Штип – МЗ сеуште го изработува извештајот

Здравство 5 години ago

Бремените жени се најчесто дискриминирани од работодавачите во земјава!

Здравство 5 години ago

Левица – Која е вистината за болницата Санте Плус, згрешил судот или стручната комисија?