Ознака: кожна клиника

17 нови пациенти се хоспитализирани во последниве 24 часа поради компликации од коронавирусот

За 24 часа 15 лица се хоспитализирани поради компликации од Ковид-19, а 263 се лекуваат

Здравство 3 години ago

Вкупно 252 лица се лекуваат на инфективните оддели, а 43 се нови хоспитализирани во ковид центрите

Здравство 3 години ago

Во Скопје 290 случаи на позитивни и сомнителни на Ковид-19 се лекуваат во ковид центрите