Ознака: ксс

КСС: Законот за плати во јавниот сектор е крајно дискриминирачки и противуставен

КСС поднесе амандман до Собранието за покачување на платите во јавниот сектор и финансиска помош во приватниот

Социјала 2 години ago

КСС: Загрижени сме за сигурноста на работните места по усвојувањето на новите мерки од Владата

Социјала 2 години ago

КСС бара 100% исплата на плата на сите работници поради заболување со САРС-КоВ-2 или изолација