Ознака: куманово

Вработените од Џонсон Мети чистеа јавни површини во Скопје, Велес и Куманово

Во Куманово откриен е нов кластер, а во моментов има 296 активни случаи

Здравство 2 години ago

Кај пациент од Куманово се вратил коронавирусот?

Здравство 2 години ago

Од 13-те новозаболени во Куманово, шест се од општина Липково

Здравство 2 години ago

Од 12 новозаболени во Куманово, 11 се од липковско Матејче и тоа од една фамилија

Здравство 2 години ago

Задолжителното носење маска за граѓаните на Куманово, Прилеп и Тетово ќе биде под контрола на полицијата

Здравство 3 години ago

57-годишна жена од Куманово е прва жртва на коронавирусот во Македонија, тестот бил негативен

Здравство 4 години ago

Епидемијата со морбили излегува од контрола!

Здравство 4 години ago

Околу 500 бесплатни вакцини против сезонски грип во кумановскиот Центар за јавно здравје

Здравство 4 години ago

Алармантно: Вечерва во Карпош не се диши, загадени се и Центар, Миладиновци и Куманово