Ознака: лекар

На Детска хирургија сите се грижат за претепаното 14 месечно бебе, полицијата и по 6 дена не успеа да го најде насилникот!

“Кашла како куче”-Ваква анамнеза за пациент напишал лекар во Кичево!

Здравство 5 години ago

Кадар на СДСМ со послаб просек вработен како лекар на Клиниката за пулмологија, а одбиена специјализантка со просек 9.3

Мое здравје 5 години ago

Здравствени проблеми што може да се откријат од стапалата

Здравство 5 години ago

Скандалозни огласи за вработување во ЈЗУ – Филипче се шета по странство, млади лекари и покрај знаење не можат да добијат работа!!

Здравство 5 години ago

Шест месеци 12-годишно дете со мајката талкаат по македонските болници – Лекар од Клинички им барал 700 евра да го оперира детето!

Здравство 5 години ago

Сообраќајниот хаос на Клинички е сериозен проблем за граѓаните – Побргу се добива здравствена услуга отколку да се најде паркинг!

Мое здравје 5 години ago

Ова се првите симптоми на рак, ако ги забележите консултирајте лекар!

Мое здравје 5 години ago

Жени внимавајте, ракот на јајници е тивок убиец!

Мое здравје 5 години ago

Дијабетичари внимавајте, раните на нозете алармираат дека нешто не е во ред!