Ознака: лекарска комора

Синдикатот на Клинички центар најави масовен протест во среда

Владата денеска ја разгледа и усвои информација на МЗ за преземените активности во врска со сторијата на ИРЛ

Здравство 2 години ago

Лекарската комора на Македонија бара најстроги санкции за сторителот кој го прегази Др.Ѓорѓи Јота

Здравство 2 години ago

Коронавирусот предизвикува сериозни невролошки, но и невропсихијатриски компликации

Здравство 3 години ago

Лекарска комора: Бројот на заболени не опаѓа со очекуваната динамика, да се почитуваат мерките за забрана за собирање во групи

Здравство 4 години ago

Лекарска комора со анекс за продолжување на договорите со избраните лекари

Здравство 4 години ago

За две недели 80 лекари само од Тетово и регионот си заминале од земјава за да работат во странство!

Здравство 5 години ago

Лекарската комора го осудува објавувањето на фотографии со пациенти од операциона сала во болницата “Санте Плус”

Здравство 5 години ago

Лекарската комора реагира зошто некои медиуми ги објавија имињата на лекарите обвинети за смртта на малата Тамара