Ознака: лук

Победете ја настинката и сувата кашлица со овие народни лекови

Овие 5 здрави намирници можат да помогнат во борбата против холестеролот

Мое здравје 1 година ago

Истражување: Лукот помага во намалување на шеќерот во крвта, но и на холестеролот

Животен стил 2 години ago

Со помош на оваа намирница во домот ќе се ослободите од бактериите во тоалетот

Мое здравје 2 години ago

Природен лек за отстранување на масти и токсини од крвните садови

Мое здравје 3 години ago

Консумирајте лук секој ден на гладно за да го регулирате крвниот притисок

Мое здравје 3 години ago

Ако сакате да го спречите формирањето на камења во бубрезите подгответе го овој стар рецепт со лимон

Нутриционизам 3 години ago

Овие зачини можат да ги исчистат вашите бели дробови

Мое здравје 5 години ago

Со рецепт од лук отстранете ги болките во грбот!

Мое здравје 5 години ago

Комбинацијата од лук и лимон го зајакнува имунитетот и срцето