Ознака: магнезиум

Минералите го чуваат здравјето на срцето и белите дробови, овие пет се најважни

Ако сте често уморни и ви трнат рацете и нозете, еве што тоа значи?!

Мое здравје 4 години ago

Опасностите за здравјето поради дефицит на магнезиум

Мое здравје 4 години ago

Пиел магнезиум една недела, и неможел да си поверува од крајниот ефект

Мое здравје 4 години ago

Домашен лек кој ги лекува болките за 2 минути!

Мое здравје 4 години ago

Банана за појадок? Еве што велат нутриционистите