Ознака: мајмунски сипаници

Комисијата за заразни болести препорачува карантин на сомнителни случаи за мајмунски сипаници

МЗ за случајот со мајмунски сипаници: Станува збор за суспектен пациент кој е во добра здравствена состојба

Здравство 3 дена ago

Неофицијално има прв сомнителен случај на мајмунски сипаници во Македонија

Здравство 2 недели ago

Во Србија се потврдени 10 случаи на мајмунски сипаници

Здравство 3 месеци ago

Симптоми и начини на пренесување на мајмунските сипаници

Здравство 3 месеци ago

Швајцарска компанија развила три вида тестови за откривање на мајмунски сипаници

Здравство 3 месеци ago

Иако нема заразени, Египет ќе увезува суровини за производство на лекови против мајмунските сипаници

Здравство 3 месеци ago

Др.Даниловски: Нема простор за страв, мајмунските сипаници ми личат на една лоша драма

Здравство 3 месеци ago

СЗО е загрижена поради можното ширење на мајмунските сипаници во текот на летото