Ознака: малолетнички

После неколкуте случаи на бремени малолетнички сместени во Домот “25 мај” Народниот правобранител истражува каде завршуваат децата

13 годишно девојче е најмладата пациентка на ГАК која абортирала – За две години 8 малолетнички се одлучиле да ја прекинат бременоста

Социјала 4 години ago

Епилог од тепачката во неготинското училиште – Три малолетнички ќе одговараат за насилство, кривична и за обезбедувањето!

Социјала 4 години ago

Тепачката во основното училиште во Неготино ја истражува и обвинителството!

Социјала 4 години ago

Скандалозно видео: Малолетнички брутално тепаат соученичка во Неготино