Ознака: матични лекари

За една седмица со Ковид-19 се заразиле нови 179 лица, а починале 7 лица

Целта на отворањето на петте ковид-амбуланти е тријажирањето на пациентите

Здравство 6 месеци ago

Комисијата за заразни болести одлучи дека од наредната недела ќе се отворат 5 нови Ковид-амбуланти

Здравство 10 месеци ago

Светскиот ден на здравјето матичните лекари го одбележаа со протест пред министертвото за здравство

Здравство 10 месеци ago

Утре на денот на здравството матичните лекари излегуваат на протест

Здравство 12 месеци ago

Поради натрупаното незадоволство, матичните лекари утре излегуваат на протест

Здравство 1 година ago

Владата го одби предлогот на Комисијата за заразни болести за задолжителна вакцинација

Здравство 1 година ago

Филипче: Дополнителна мерка, во смисла на задолжителна вакцинација не е исклучена

Здравство 1 година ago

Владата одлучи: 30 денари по пациент во насока на стимулација на интересот за вакцинација

Здравство 2 години ago

Матичните лекари добиле парични казни од ФЗОМ во време на мораториум