Ознака: матични лекари

Матичните лекари ќе можат да издаваат сертификат за завршена имунизација

Д-р Оливер Зафировски: Ние како професионалци знаевме дека пандемијата ќе дојде и кај нас

Здравство 2 години ago

Пациентите кои имаат потреба од надомест за нега чекаат и до 6 месеци за термин за комисија

Здравство 2 години ago

Матичните лекари се разочарани, наградено е само јавното здравство, не и приватното

Здравство 3 години ago

Борбата против коронавирусот во првите редови ќе ја водат и матичните лекари

Здравство 3 години ago

Ниту еден вработен на Инфективната клиника во Скопје не е заразен со коронавирус

Здравство 3 години ago

Кај матичните лекари преку „Мој термин“ ќе се закажува тестирање за коронавирус

Здравство 3 години ago

Игор Николов: Ние даваме конкретни предлози, некои се прифаќаат со доцнење, а некои не се прифаќаат

Здравство 3 години ago

Пациентите “бакнуваат“ врати, а матичните лекари без најава заминуваат во пензија

Здравство 4 години ago

Пациентите од страв дека нема да најдат лекови на рецепт секој први во месецот ги полнат ординациите на матичните лекари – Во еден ден имаат и по 200 прегледи