Ознака: мед

Победете ја настинката и сувата кашлица со овие народни лекови

Доколку чувствувате физичка и психичка исцрпеност направете утрински напиток со мед

Мое здравје 5 години ago

Мед, бибер, лимон и морска сол. Микс кој помага да слабеете!

Мое здравје 5 години ago

Како да се ослободите од лузните од акни на лицето?!

Мое здравје 5 години ago

Напиток од оцет и мед со кој ги решава овие здравствени проблеми

Мое здравје 5 години ago

Како максимално да се искористат својствата од медот во борбата против бактерии и инфекции?!

Мое здравје 5 години ago

Лек за јакнење на коските, за секого по дома!

Мое здравје 5 години ago

Комбинацијата од мед и цимет за добро здравје и витка линија

Мое здравје 5 години ago

Кои производи можат да се употребуваат и после истекување на рокот

Мое здравје 5 години ago

Најјакиот природен лек: помага да памтите, топи маснотии, ги подобрува видот и слухот