Ознака: мерки за заштита

Грција ги укинува постоечките мерки за заштита од Ковид-19

Филипче: Болничките капацитети забрзано се исполнуваат, следно е препорака за полициски час

Здравство 3 години ago

Др.Стојаноски: Почитувајте ги препораките на СЗО, не земајте лекови на своја рака

Мое здравје 3 години ago

Како да се заштитиме од новиот коронавирус Ковид-19