Ознака: министер смрт

Здравствени работници со Коронавирус, граѓани исто, мерките се олабавуваат, пасиште пред ГТЦ, но власта без соодветни мерки и понатаму..

Пациентите од Ревматологија немаат клучни лекови и терапии, министерот Филипче се уште не ја добил заслужената „метла“ од Заев

Здравство 4 години ago

Итната помош бара лекари, со 5 лекари се чува здравјето на цело Скопје. Филипче ги гаси пунктовите, луѓе умираат, возило се чека и по 45 минути.

Здравство 4 години ago

Сеуште нема вакцини за ДиТе и Полио?!! Ама Филипче почнува незадолжителната вакцинација од пневмокок и рота вирус

Здравство 4 години ago

НАМЕРНО НЕ ПОСТАПУВАЊЕ ЗА ДА ОПСТОИ ПАРАДИГМАТА НА ПЛАНИРАНОТО

Здравство 4 години ago

Арсовски: Се случува криминална приватизација на јавното здравство- време е оваа власт да почне да работи во интерес на здравјето на граѓаните

Здравство 4 години ago

ИМА ЛИ НЕШТО СО ПОЗНАЧАЕН ПРИОРИТЕТ ОД ЗДРАВЈЕТО НА ДЕЦАТА ?

Здравство 4 години ago

Сами си набавуваат ампули за болеста на својот син, кој боледува од ретка болест

Здравство 4 години ago

Николов: Филипче по укорите од Брисел треба да ја напушти министерската функција

Здравство 4 години ago

Закани од Филипче: Ќе ги споиме клиниките и нема да имаме потреба од економски директори! Нека му ја мисли ДУИ сега