Ознака: мирис

Што може да открие бојата на восокот во ушите за вашето здравје?

На кое место од телото е најдобро да го ставате парфемот?

Мое здравје 5 години ago

Не е културно на јавно место, но зошто е добро да се испуштат гасовите од телото?

Животен стил 5 години ago

Оцетот одлично чисти бигор!

Животен стил 5 години ago

Зошто наутро здивот има непријатна миризба?