Ознака: мон

МОН отвори електронска адреса за пријавување врсничко насилство

Државниот универзитет „Мајка Тереза“ наскоро ќе добие пресметување

Здравство 1 година ago

Комисијата за заразни болести предлага нова методологија која ќе се темели на три индикатори

Здравство 1 година ago

Според МОН околу 0,3% од учениците во училиштата се заразени со Ковид-19

Социјала 1 година ago

МОН: Образовните асистенти обезбедуваат поголема инклузија во наставата

Социјала 2 години ago

ГККШ на предлог на МОН оцени дека има услови за физичко присуство на учениците од септември

Социјала 2 години ago

Комисијата за заразни болести ќе одлучува за начинот на кој ќе одвива наставата од септември

Здравство 3 години ago

МОН: 7 ученици и 5 наставници имале настава со физичко присуство од активните случаи со Ковид-19

Здравство 3 години ago

МОН со препораки за заштита на учениците, студентите и вработените од коронавирусот

Социјала 3 години ago

Асистентите на децата со попреченост работат за само 7.400 денари месечно