Ознака: мраз

Внимавајте што и каде јадете во лето, труењата со храна сериозно можат да го загрозат вашето здравје!

Ставете мраз на овие точки од телото и заборавете на клима уред

Мое здравје 4 години ago

Што ќе ви се случи ако држите коцка мраз на овој дел од телото?

Мое здравје 4 години ago

Коцките мраз во пијалоците се штетни по здравјето!

Мое здравје 4 години ago

Едноставен трик за спас од забоболка!