Ознака: мтсп

Од утре процесот на вакцинација против Ковид-19 ќе се одвива без закажан термин

Од денеска започнува исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец мај

Здравство 2 години ago

МТСП ќе утврдува одговорност за случајот со затруените дечиња во кумановската градинка

Социјала 3 години ago

Мизрахи: Криминалното работење на Царовска мора да престане, ЈО да отвори предмет по допрен глас

Здравство 3 години ago

Нов Мега Скандал: Филипче и Дир. на Здравствен Дом – Скопје присилно сакаат да го отуѓат Заводот за Ментално Здравје?!

Социјала 3 години ago

Мизрахи: Ќе направам се за исправување на неправдата нанесена на децата без родители

Здравство, Социјала 3 години ago

Дадилката во затвор, но и после се траумите им остануваат и на децата и на родителите. Со законот за заштита на деца ништо не е регулирано

Социјала 3 години ago

Царовска со логичка пресметка: Семејство во МК може да преживее месец со 17.000 ден. Додека на Мила и семејството им е потребно многу повеќе

Социјала 3 години ago

Гапковска до Царовска: Срам да ви е! Министерката го подобри законот за социјалците, им го „скина“ додатокот за мобилност.

Социјала 3 години ago

Жените со 60-ет, мажите со 62 години старост ќе работат по 6 часа, а ќе ја задржуваат целата плата