Ознака: наталитет

Морталитетот во Македонија е во пораст, а наталитетот се намалува

Бебиња за една третина помалку се раѓаат, што превзема Филипче?

Социјала 5 години ago

По примерот на Македонија и Србија ќе дава пари за трето и четврто дете

Социјала 5 години ago

Во Маврово и Ростуше ќе се стимулира наталитетот со по 5000 денари по новороденче.