Ознака: нечиста крв

Ковачевски: Формирани се сите стручни комисии кои треба да го испитаат случајот со Клиниката „Жан Митрев“

Мицкоски за случајот „Нечиста Крв“: Најдобар начин да се заташка некоја работа е да се формира комисија

Здравство 3 недели ago

Директорот на Малмед денес побара време за утврдување на наодите за клиниката „Жан Митрев“