Ознака: нема починати

ИЈЗ: Во периодот од 26 декември до 1 јануари регистрирани се нови 254 заразени со ковид-19

Викендов регистриран е 71 нов случај на Ковид-19 и вкупно 247 активни случаи

Здравство 3 месеци ago

Во текот на изминатото деноноќие биле регистрирани 44 нови заболени од Ковид-19

Здравство 3 месеци ago

Ковид-19 биланс: Направени се 523 тестови, а регистрирани се 50 нови заболени

Здравство 3 месеци ago

Во текот на изминатото деноноќие беа регистрирани 34 нови случаи на Ковид-19

Здравство 4 месеци ago

Уште 53 лица се заразиле со Ковид-19 во текот на изминатите 24 часа

Здравство 4 месеци ago

Во текот на изминатото деноноќие беа регистрирани 55 нови заболени од Ковид-19

Здравство 4 месеци ago

Во последниве 24 часа, во Македонија од Ковид-19 се заразило 81 лице

Здравство 4 месеци ago

МЗ: Регистрирани се 57 нови случаи на заразени со Ковид-19, нема починати

Здравство 4 месеци ago

Уште 98 лица се заразиле со Ковид-19 во земјава