Ознака: нема реализација

Манчев: Празни бројки, Буџет без концепт, влада за разболување, не за оздравување.

Наместо проекти во здравство, само манипулирање од страна на надлежните

Здравство 4 години ago

Наместо бесплатно болничко лекување, годинава поскапување за 20-30%

Здравство 5 години ago

Медицинските сестри бараат нивна комора, министерот Филипче најавува ново ветување за покачување на платите!