Ознака: неплатени сметки

Една третина од самохраните родители во Британија почнале да прескокнуваат оброци поради поскапувањата

Вработените во ЈЗУ Здравствен Дом – Скопје го прашуваат министерот Филипче: Каде е нашата јануарска плата?