Ознака: неврохирургија

Филипче се пофали со „Да Винчи“ роботот што оперира, додека докторите и понатаму си заминуваат!

На Детска хирургија сите се грижат за претепаното 14 месечно бебе, полицијата и по 6 дена не успеа да го најде насилникот!