Ознака: ноќен труд

Медицинските сестри ја добија битката, 160 денари плус на нивно конто за ноќен труд. Докторите сеуште чекаат покачување!

Медицинските сестри добија договор од 80 денари за ноќни дежурства. Предлогот го одбија!