Ознака: нова мутација

Многу луѓе кои се жалат на стомачни проблеми всушност се позитивни на коронавирусот

Русија откри нова мутација на коронавирусот, името засега не е познато

Здравство 3 години ago

Во Индија е забележана нова „загрижувачка мутација на вирусот“

Здравство 3 години ago

Новата мутација на коронавирусот во Велика Британија носи нови симптоми