Ознака: обука

Центар за противпожарна обука и спасување по светски стандарди наменски организиран, современо опремен и спремен за користење (ВИДЕО)

Медицинскиот персонал на обука за намалување на инцидентите од страна на пациентите

Здравство 3 години ago

Бесплатна обука на црвен крст по прва помош во Кавадарци

Здравство 4 години ago

Основци обучени за прва помош му го спасиле животот на скопјaнец во автобус на ЈСП

Здравство, Социјала 4 години ago

Лични асистенти на лицата со инвалидитет, обуката започна!

Здравство 4 години ago

Државниот секретар во МЗ, Милошев се сретна со делегација од ТИКА

Социјала 4 години ago

Шилегов ќе го намалува загадувањето со обука на оџачари!

Социјала 4 години ago

Во Штип обука на над 700 вработени во детските градинки

Здравство 4 години ago

Медицински сестри учат како да постапат при животозагрозувачки состојби

Здравство 4 години ago

Три месеци студенти од УКИМ на пракса во Алкалоид