Ознака: онколошки пациенти

Клиниката за Онкологија предупредува дека државата догодина мора да обезбеди повеќе пари за терапија на пацинетите

Онколошките пациенти болни од Ковид-19 можат да го шират вирусот и подолго од два месеци