Ознака: опасност

Трите деца со дијабет хоспитализирани на Клиниката за детски болести, лекарите сега се крстат во Бога

Опасно – За 25 проценти е зголемен ризикот од срцев удар во текот на бременост

Здравство 5 години ago

Треската Западен Нил ја зеде првата жртва во Србија, постои ли опасност за Македонија?!

Животен стил 5 години ago

Внимавајте што им купувате на децата, пазарот е преполн со опасни играчки за најмладите

Мое здравје 5 години ago

Неквалитетното месо е опасно по здравјето

Мое здравје 5 години ago

Сезоната на базените е во ек, внимавајте на овие заболувања!

Мое здравје 5 години ago

Никогаш не пијте кафе на празен желудник!

Здравство 5 години ago

Сончевото зрачење е голема опасност од појава на рак на кожа!

Здравство 5 години ago

Опасноста не демне од Албанија – Регистрирани 600 случаи со морбили!

Мое здравје 5 години ago

Заболените од рак претходно ги имале овие проблеми со забите!