Ознака: операција

Почина родилка на 33 годишна возраст на Клиниката за Гинекологија

Млад битолчанец починал поради лекарска негрижа?

Животен стил 4 години ago

Кога е естетиката во прашање, Македонците најмногу прават корекција на нос

Здравство 4 години ago

Ногата на 12-годишната Анастасија ќе биде оперирана следната недела, сепак во јавното здравство!

Здравство 4 години ago

Шест месеци 12-годишно дете со мајката талкаат по македонските болници – Лекар од Клинички им барал 700 евра да го оперира детето!

Здравство 4 години ago

Загрижувачки: Рак на кожа откриен кај 13 -годишно дете во Македонија

Здравство 4 години ago

До кога тешко болните деца од Македонија со СМС пораки и апели за донации ќе заминуваат на лекување во странство?

Здравство 4 години ago

Министерството за здравство воведува нов проект вонболничка постоперативна грижа, но прво треба да ги подобрат условите во болниците!

Здравство 4 години ago

Анонимен хуманитарец ја плати операцијата на Игор: утре заминува за Турција, да помогнеме да донираме за терапија!

Животен стил 4 години ago

Ветеринар од пеколот, шверцувал дрога во стомаците на кученца!