Ознака: откажување

Околу 100 лица годишно бараат помош за откажување од цигарите

Од кои работи се откажуваат паметните луѓе?!

Мое здравје 5 години ago

Што се случува во телото по два дена без цигара?

Мое здравје 5 години ago

Откажете се од цигарите, препорачуваме лек во борба против пушењето, најштетната модерна навика!