Ознака: пациентите

Во психијатриската болница Бардовци додека директорот штеди на парно, болните и медицинскиот персонал смрзнуваат

Реформата за гинеколошките пациенти не е прифатена, сметаат дел од лекарите

Здравство 4 години ago

Филипче, имам ветување 4896-то за граѓаните! Ден Дончев во зајачка дупка, граѓаните повторно без квоти и без лекови!

Здравство 4 години ago

Николоски: Филипче, Цароска, Дескоска и други министри не преговараат за името, тоа не е оправдување за тоа што не работат!