Ознака: починати

Погледнете колку активни случаи со ковид-19 има во вашиот град

Не е толку драматично, изјави Заев за смртноста кај 35-те новороденчиња!

Здравство 4 години ago

МЗ -80 проценти од бебињата починале поради мала тежина, состојбата во родилиштата не се поправа за неколку месеци!