Ознака: покачување на плати

Независниот синдикат на здравствени работници најавува протест ако не им покачи платата за 30 отсто

Одливот на мозоци е завршена приказна, следува одливот на работници

Здравство 4 години ago

Вработените на ФЗОМ најавија штрајк – Ден Дончев: Штрајкот не е решение

Здравство 5 години ago

Медицинските сестри бараат нивна комора, министерот Филипче најавува ново ветување за покачување на платите!