Ознака: пренасочување на пациенти

Поради реновирање на Клиниката за Психијатрија, пациентите ќе се пренасочуваат

ОПЕРАЦИИ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ НЕМА ДА СЕ ОДЛОЖУВААТ, ПОСОЧУВАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО, ТОА ЗНАЧИ ДЕКА СИГУРНО ЌЕ СЕ ОДЛОЖУВАТ, КАЈ ФИЛИПЧЕ ГАРАНЦИЈА НЕМА!