Ознака: пресадување

Пресадување коскена срцевина се врши и кај нас!

Со пресадена матка Србинка роди дете – Таа е првата жена која се породила на ваков начин

Здравство 4 години ago

Жан Митрев побарал дозвола за трансплантации, ќе ја добие ли лиценцата?