Ознака: престрелка

Независен: Економските директори ги докусурија клиниките

Тројца повредени во престрелка ноќеска во Тетово – Со зериозни повреди пренесени се на скопските клиники

Здравство 4 години ago

Стабилна здравствената состојба на тешко повреденото момче во инцидентот во Мала Речица

Здравство 4 години ago

Тешко повредениот во престрелката во Мала Речица во критична состојба хоспитализиран на КАРИЛ