Ознака: притисок

До 120 повици дневно во Итната медицинска помош, граѓаните се жалат на срцеви тегоби, главоболки, притисок, поспаност

Босилекот ги брка комарците, а ја намалува и напнатоста!

Мое здравје 5 години ago

Чувајте ги бубрезите и внимавајте со цигарите и алкохолот!

Здравство 5 години ago

Лек за притисок повлечен од 22 земји, може да предизвика рак – Дали стигнал и на македонскиот пазар?

Мое здравје 5 години ago

Прекумерното јадење компири го покачува крвниот притисок!

Мое здравје 5 години ago

Спуштена границата за висок крвен притисок – Еве на која вредност треба да земате терапија

Здравство 5 години ago

Бесплатни кардиолошки прегледи во Заводот за кардиологија во Охрид

Мое здравје 5 години ago

Пробајте да јадете лук на празен желудник!

Мое здравје 5 години ago

Овој зачин ќе ви помогне да го намалите крвниот притисок!

Мое здравје 5 години ago

Како да го намалите високиот крвен притисок?