Ознака: пушење

Македонија е на врвот во Европа според бројот на пушачи, но за Филипче либералниот закон за пушење е само менување на дефиниција иако се дозволува пушење на терасите во угостителските објекти

Каде во светот најмногу се пие алкохол и се пушат цигари?!

Животен стил 4 години ago

Како да го забавите појавувањето на бели влакна?

Мое здравје 4 години ago

Докажано: Цигарите можат да се откажат преку ноќ!

Мое здравје 4 години ago

Ова ќе ви помогне да се откажете од цигарите!