Ознака: работа

ДУНА го скрати работното време за новите мајки

Метал го погодил во градите и починал – Кумановец загина на работно место

Мое здравје 5 години ago

Како да го намалиме стресот?!

Социјала 5 години ago

Циркус во Центарот за социјални работи во Штип – Разрешената директорка го одјавила во Бирото колегата кој утре треба да ја наследи

Здравство 5 години ago

За две недели 80 лекари само од Тетово и регионот си заминале од земјава за да работат во странство!

Здравство 5 години ago

По лекарите и медицинските сестри и дипломираните фармацевти масовно ја напуштаат Македонија и работат во странство

Мое здравје 5 години ago

Ова овошје е закон, има многу витамини и е мелем за срцето!

Колку е опасно прекувременото работење?!

Здравство 5 години ago

Докторка од Куманово го праша Филипче: Зошто медицинарите на тестирањата водат мртва трка за бодови за да добијат работа кога на крај тоа не е важно?

Животен стил 5 години ago

Како да се победи депресијата ако останавте без работа