Ознака: работнички права

Тренчевска: Работник кај ист работодавач нема да потпишува договор секој месец

Според најновиот извештај за работнички права, во Македонија тие системски се прекршуваат

Социјала 2 години ago

ССМ: Солидарноста пред се, работничките права се најважен дел од човековите права и слободи