Ознака: работник

Тренчевска: Работник кај ист работодавач нема да потпишува договор секој месец

На работно место, 68 загинати за три години, Царовска нема решение!

Социјала 5 години ago

Колку денови платен годишен одмор го следува секој работник?

Здравство 5 години ago

Почина работник, откако врз него паднала плоча