Ознака: регрес за годишен одмор

Предвидени затворски казни за работодавците во врска со исплатите на К-15

АСМЛ: Наместо да се смислат решенија за одмор на медицинарите, ќе се наградат оние кои седеа дома

Социјала 2 години ago

Регресот за годишен одмор сепак ќе биде исплатен на вработените во јавната администрација