Ознака: родители

Зошто бебињата плачат?

ДУНА го скрати работното време за новите мајки

Мое здравје 5 години ago

Родители внимавајте- Популарната играчка слајм е многу отровна и опасна за вашето дете!

Социјала 5 години ago

Двегодишно дете кое престојувало во градинка во Штип имало модрици по целото тело – Полицијата истражува кој го тепал?

Здравство, Социјала 5 години ago

Патронажни сестри „божемски“ ќе спречуваат напуштање на децата, насилство и негрижа. Нов проект на Царовска, треба да „падне“ миљонче плус минус нешто „ситно“!!!

Животен стил 5 години ago

Внимавајте што им купувате на децата, пазарот е преполн со опасни играчки за најмладите

Здравство 5 години ago

Сомнеж за дете заразено со менингитис предизвика паника во скопско Драчево!

Социјала 5 години ago

Мила Царовска се жали – Нема доволно градинки во земјата, 8000 дечиња на листи за чекање!

Социјала 5 години ago

Загрижувачки податоци од истражување на УНИЦЕФ – 79 отсто родители во Македонија ги воспитуваат децата со тепање и психичко казнување

Социјала 5 години ago

Совет на родители – Виновник за немилите настани со екскурзијата на средношколците од Неготино е агенцијата!